Organisatie van verbouwingen

Bouwprocesorganisatie of communicatie is een van de belangrijkste factoren bij een verbouwing. We willen ervoor zorgen dat het project volledig in overeenstemming met uw vereisten wordt uitgevoerd - daarom zullen we gedurende het hele proces contact met u houden.

Beheer van bouwprojecten

Het professionele team van MBCB heeft meer dan 15 jaar ervaring. In de afgelopen 15 jaar hebben wij vaak het complete projectmanagement verzorgd van kleine tot complexe bouwprojecten. Ook begeleiden wij de verbouwing en renovatie.

Vakmanschap van binnenmuren

Het opnieuw schilderen van uw interieur hangt volledig af van welk oppervlak, waar het zich in uw huis bevindt en de kwaliteit van het vakmanschap dat het heeft gekregen. Hoewel binnenmuren niet zoveel onderhoud vergen als exterieur, moeten ze nog steeds worden verbouwd, gerestaureerd, opnieuw geverfd.

Badkamer verbouwingen

Uw badkamer en toilet moeten zowel comfortabel als esthetisch zijn. Badkamerrenovatie is een delicate klus, waarbij water en elektriciteit betrokken zijn. Er zijn vaardigheden en lange ervaring voor nodig om het goed te doen. We maken gebruik van professioneel personeel, gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen voor een mooie afwerking.

Trappen

Woningen met verdiepingen zijn met trappen met elkaar verbonden. Zelfs een huis met een eerste verdieping heeft een trap nodig, die de begane grond met de eerste verdieping verbindt. Trappen zijn niet alleen belangrijk, maar ook drukke doorgangen.

Riolering & sanitair

Uw badkamer en toilet moeten zowel comfortabel als esthetisch zijn. Badkamerrenovatie is een delicate klus, waarbij water en elektriciteit betrokken zijn. Er zijn vaardigheden en lange ervaring voor nodig om het goed te doen.

Wand-, vloer- en plafondwerk

We gebruiken de nieuwste bouwtechnieken gecombineerd met materialen van de hoogste kwaliteit. Met onze bewezen nieuwe bouwtechnieken zorgen we voor een moderne, verfijnde afwerking en kunnen we renovaties uitvoeren waar anderen dat niet kunnen.

Gas, water & elektriciteit

Een van de eerste dingen die u moet doen, is de hulpprogramma's aansluiten. Dit omvat het installeren van uw elektriciteit, gas en water, die allemaal essentieel zijn om u en uw gezin te helpen zich in uw leven te vestigen.

Verwarming, ventilatie en airconditioning

De drie belangrijkste functies van verwarming, ventilatie en airconditioning hangen met elkaar samen, vooral met de noodzaak om thermisch comfort en een acceptabele binnenluchtkwaliteit te bieden binnen redelijke installatie-, bedienings- en onderhoudskosten.