Vakmanschap van binnenmuren

Het opnieuw schilderen van uw interieur hangt volledig af van welk oppervlak, waar het zich in uw huis bevindt en de kwaliteit van het vakmanschap dat het heeft gekregen. Hoewel binnenmuren niet zoveel onderhoud vergen als exterieur, moeten ze nog steeds worden verbouwd, gerestaureerd, opnieuw geverfd.

Als u een modern, uniek, gepersonaliseerd huis wilt, kantoorgebouw, staat ons bedrijf klaar om u te ondersteunen. Hoor zijn aangeboden diensten:

Gips werk

Gipspleistersystemen omvatten twee / drie-laags handapplicatie en eenlaags applicatie of applicatie. De keuze hangt af van een aantal factoren, waaronder handelsvaardigheden en kwaliteitseisen voor de afwerking. Het assortiment pleisters omvat ook bijbehorende kralen, verstevigingsbanden en bindmiddelen. Deze zijn vervaardigd, geselecteerd en getest om betrouwbaar met pleisters te werken.

Coving

Welke stijl u ook nastreeft, of het nu een traditionele of iets modernere sierlijst is, kroonlijsten en lambrisering zijn zeer effectief voor het creëren van karakter en het versterken van een interieurthema. Omdat er zoveel verschillende soorten wandlijsten zijn, is er gegarandeerd voor elk wat wils, of het nu effen of met een patroon is en in een groot aantal verschillende

 

materialen zoals gips en gips, hout, polystyreen, marmer en nog veel meer. Sierlijsten en ook kroonlijsten zijn perfect om de bovenkanten van muren interessanter te maken, waardoor ze een stijlvolle en elegante finishing touch krijgen om een kamer of een gang echt te laten uitkomen. Als je het ontwerp goed krijgt, zijn het dit soort kleine details die een interieurlook compleet maken.